To co kupujesz za $$$ jest przypisane do konta, nie do trybu rozgrywki. Przedmioty po zakończeniu ligi są przenoszone na standard do zakładek „remove only”.
Tutaj dość wyczerpujący opis
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA
Tutaj dość wyczerpujący opis
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI. DARMOWA REJESTRACJA